Buuuuuuursdag! :)

Yeeey, jeg har bursdag i dag :) Elsker bursdager like mye nå som om jeg var fem, haha.
Spiste koselig frokost med pappa og storesøsteren min Ingrid i dag tidelig, rundstykker og kake! Så åpnet jeg pakke fra mamma: masse snop og 500 kr, pappa: brannbag og min storesøster-Ingrid: to belter og et skjerf, også har jeg enda en pakke fra pappa og en fra en vennine jeg ikke har åpnet enda. Vi begynte heldigvis ikke på skolen før ti i dag, så da hadde jeg jo litt ekstra tid om morgenen, noe som er ganske sjelden når jeg har bursdag  på en skoledag... Men var ikke så slitsom skole i dag heller da, for vi var nemlig på piknik. Det som var slitsomt var å gå hjem i oppoverbakke og trapper i denne varmen, hehe, fikk jo litt trim da! Så nå skal jeg chille litt ute før jeg klipper plenen, åpner gaver, også skal Ingrid, pappa og jeg ut å spise senere <3 Nevnte jeg at jeg elsker bursdag eller? Hihi, det er så koselig! Men skal ikke feire med resten av familien før på lørdag da, noe som også blir kjempekoselig :)

 Bilde fra jentekveld når Caroline var i Bergen. Har ikke noe bilde fra i dag, men skal se om jeg kan legge ut noen bilder senere :)
Siden det er bursdagen min så får jeg vell være litt selvsentrert og legge ut et bilde til, hihi


Så vi blogges - kkv <3 fjortissen x)

3 kommentarer

julie og Mathilde &lt;3

19.aug.2010 kl.14:06

Gratulerer så mye med dagen <3 håper du får en finr dag <3<3 Koooos deg masse <3

Hilsen Julie og Mathilde

Kristin :)

19.aug.2010 kl.14:21

Tusen takk <3 :)

Iselin

21.aug.2010 kl.12:35

Hei, du kom desverre ikke med på min topp10liste. Det var et vanskelig valg, og det var mange bra blogger som desverre ikke kom med. Ta gjerne en tur innom bloggen min for å se hvem som kom med :)

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten