Første skoleuke...

Jepp, da var hverdagen for alvor i gang... Merket i helgen hvor godt det var med fri, og er liksom i feriemodus enda vettu, også føles helgen så kort i forhold til en hel sommerferie. Ganske grei start på skolen med korte dager fra onsdag i forrige uke også hadde jeg bursdag også plutselig var det helg :) men nå er det tilbake til lange kjedelige skoledager. Jaja, vi får gjøre det beste ut av det, men må innrømme at jeg gleder meg til helgen allerede, hihi. Men nå skal jeg og pappa på fjelltur snart, så jeg får gå og skifte. Vi har vært ganske spreke nå synes jeg altså, gikk tur mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag i forrige uke, yeey! Haha, men i går rant det nesten fra klærene etter turen for det hadde pøsregnet på det sterkeste! Tror det er ganske mye bedre vær i dag heldigvis :)

Slenger med dagens outfit med skinnjakken jeg fikk på lørdag:)
 

3 kommentarer

Vanessa

23.aug.2010 kl.15:48

Fint bilde :D

godlivsstil

23.aug.2010 kl.15:53

Takk for det :) Ja, vekten er nok normal, men jeg er i kontakt med lege. Jeg spurte om det var skadelig om jeg tok av noen kg, og legen svarte nei. Så lenge det ikke var mer enn 3 kg hver mnd.

Så flott du ser ut!

little john

24.aug.2010 kl.18:09

tusen takk for kommentaren<3 kom litt sent:P

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten