Høstvær

I dag har jeg ikke så veldig mye å skrive, må jeg innrømme... men følte for å blogge, spessielt siden jeg ikke blogget i går. Så tenkte jeg og slenge med en outfit, men ble litt dårlig bilde og skittent speil da x)

Har skikkelig høstfølelse i dag... eller egentlig for tiden og ikke bare i dag. Det er kaldt, grått og vått ute, så det var bare å pakke seg inn i stort skjerf og gjemme seg under en paraply. Men skulle nok hatt litt bedre sko på meg i dag, for de ble klissåte allerede på vei til skolen, så det var skikkelig godt å komme hjem og få på seg tørre sokker og koseklær, hihi.

Btw. så kan det hende det er en skrivefeil eller to som jeg har oversett, men dataen er skikkelig treg og jeg må skrive kjempesakte for at den ikke skal hoppe over noen bokstaver... kipt! Menmen, jeg får vell fortsette å skrive på brevet om meg selv som er norsklekse til i morgen - noe som jeg synes er vanskelig, å måtte skrive om meg selv. Jaja, skal skrive så godt jeg kan.Ser ikke så veldig bra ut på håret og alt...men har vært ute i regnet x)

* Hvordan er været hos deg? :)

Så vi blogges - kkv <3

Én kommentar

Katarina

26.aug.2010 kl.18:24

Så kul blogg du er så pen <3

Har spørsmålrunde på bloggen min www.katta4ever.blogg.no

og jeg lurte på om du ville spørre om noe?

det hadde vært så utrolig kult !

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten