Halloen :)

For dere som ikke vet det, så sitter jeg på dataen å blogger - så vet dere det :) 
I dag har jeg vært på klatring, woow! Jeg elsker å klatre, men har veldig sjelden sjansen til det... men i dag på skolen fikk vi beskjed om at vi kunne være med på det, så da slapp vi unna den skoledagen i tillegg til at vi ble tidligere ferdig, gøy ikke sant? Hehe, men kunne jo seff ønske at jeg hadde tatt på meg joggebukse i dag, og ikke stram tights/bukse som var svart og ble full av hvite kalkflekker x) Heldigvis var det ikke stram bukse, men mer stoff... veldig spennende og lese om, jeg vet.
Uansett så kom jeg meg på toppen av to av tre klatrevegger og nesten en halv på den tredje da. Og i dag har det faktisk vært fantastisk vær, så når jeg hadde strevet meg hjem fra skolen i alle trappene og motbakkene, og jeg var ganske varm med tanke på alle klærene jeg hadde på meg, så var det ut på Landåsfjellet med pappa :) *Hva har du gjort i dag da? :) 

Jeg har på følelsen av at dette var et veldig kjedelig innlegg egenltig, haha x) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten