Blir en del gåing ja :)

Haha, vet ikke om gåing er riktig en gang x)

I går så gikk skolen opp Stoltzekleiven, og da kunne vi velge mellom å gå "sidet" altså å løpe opp på tid, eller å gå med resten av gjengen. Jeg hadde på en måte lyst til å gå sidet, men siden jeg ikke hadde gått opp Stoltzen før, så tenkte jeg at det var smartere å gå vanlig... hadde ikke tenkt å løpe uansett altså! Sååå sprek er jeg ikke! Men er ganske fornøyd med tiden min, til å være første gang i hvert fall. Brukte 20 min og 18 sek opp, også var jeg den tredje fra klassen som kom opp, og den første jenten, og det var jo gøy. Tror det er 722 trappetrinn opp eller noe... men altså, det var ikke bare trapper! I tillegg var det vanlig turterreng, eller kanskje mest steiner og ganske så bratt. Det var sånne naturtrapper, så er ikke bare å gå 722 trappetrinn, men så kan det være stor avstand mellom de, og som sagt annet terreng også. Her er noen bilder fra toppen:

En av mine snille føtter som har gått Stoltzen :) 

Men nå tenkte jeg at jeg skulle være flink å gjøre litt lekser før jeg lager Taco og slapper av! Det skal bli godt det, etter gymmen i dag, som var å gå til Skansemyren, løpe oppvarming to ganger rundt banen, altså 800 m... så løpe 400meteren og masse annet før jeg gikk hjem igjen (Y) I dag er det jo X Factor på tv og, så kos :) 

* Har du gått Stoltzen?
Skal du se X Factor i dag? :) 

Så vi blogges - kkv <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten