Halloen :)

Dette blir bare et lite innlegg for moroskyld, hehe. Må jo prioritere å gjøre lekser, så får vi kanskje blogge mer litt senere. Så tenkte jeg skulle legge ut en sang som er gøy for tiden :)

Samsaya - Good with the bad

Burde vel egentlig lagt ut en sang som handler om regn, for det er det massevis av her... Blir jo nesten klissvåt bare av å gå fra busstoppet og inn i bussen, haha, okei så var det en liten kø da men x) Var nemlig i byn i dag med klassen på teater... Skulle egentlig være litt igjen i byn og shoppe litt på H&M - det trengs... men mobilen min ville ikke samarbeide å slå seg på, også var det så dårlig vær. Tok bussen et stykke også gikk jeg resten for å få den daglige dosen med trim. Men selv med kjempestor paraply følte jeg meg kald og våt etter turen, så var godt med en dusj ja. Jaja, det er inne-kosevær ihvertfall, så får vell finne frem tekoppen og sige ned i sofaen i kveld, hihi :)

Nice random picture (Y) x)

*Hvordan er været hos deg? :)

Så vi snakkes - kkv <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten