Jeg blogger litt jeg... :)

Jeg vet at det har vært litt lite blogging i det siste, fordi jeg var nemlig i Sarpsborg i helgen med min kjære kusine, Mali. Så da var det en del annet å gjøre enn å blogge, men tenkte jeg skulle legge inn noen bilder fra turen, vi var jo både i Oslo på Ullevaal stadion og så Brann - Vålerenga, i Sarpsborg og en tur innom Fredrikstad for å se ishockeykamp faktisk, haha. Det var jo en opplevelse det da, men kaldt var det! Uansett, tenkte jeg å legge ut noen bilder, men de har ikke jeg så mange av... kanskje jeg får tak i noen fra Mali :)

Vil dere vite hva jeg har gjort på i dag da? Jeg blogger nå litt om det uansett jeg, hihi.  I dag har jeg vært på skolen, klarte faktisk å sovne fra vekkerklokken, men med litt raskere bevegelser så kom jeg meg på skolen til riktig tid. I dag har skoledagen egentlig gått ganske greit selv om vi hadde RLE-prøve i siste timen, men den gikk fint den tror jeg. Også fikk vi gå når vi var ferdig etter en stund, så fikk gå ti minutter før eller noe, og det er jo grådig greit. Så har jeg vært litt sprek og jogget meg en tur og ryddet litt her hjemme (Y) men nå skal jeg ikke kjede dere med referat fra dagen min, skal heller gå og se om jeg finner motivasjon til å gjøre naturfag også spise litt :)

Denne jakken kjøpte jeg i Sverige på Gina Tricot ^^Hva har du gjort i dag da? :)3 kommentarer

julie kristiin!

29.sep.2010 kl.21:50

i savne d sånn kristin! kom tilbakeee<3<3<3<3

Kristin :)

29.sep.2010 kl.22:00

Savner deg og vennen <33 Vi må treffes snart :) :*

julie kristiin!

03.okt.2010 kl.16:29

jaa<3<3

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten