Naturfag ja...

Endelig var naturfagsprøven unnagjort...

Vi hadde nemlig naturfagsprøve i siste time på skolen i dag om grunnstoff, periodesystem, vann og salt og slikt. Og det er helt sinnsykt mye å huske på en gang, alle de forskjellige uttrykkene og ordene og bildene... Alt går nesten i surr jo! Men det var ikke nok og bare ha naturfagsprøve i dag vettu... Vi hadde nemlig kartleggingsprøve i norsk i første timen og bare for å gjøre dagen helt fantastisk hadde vi tysk også. Heldigvis sluttet vi ti på halv to i dag og ikke senere, selv om jeg selvfølgelig ble sittende litt lenger på naturfagsprøven da. Kjenner at jeg er egentlig ganske klar for helg igjen jeg, hehe.

Nei uff, syter jeg bare nå. Sorry altså, men av og til må man jo bare klage litt ikke sant? ;) Uansett så rekker jeg ikke blogge så mye mer akkuratt nå. Må nemlig gå og fikse meg litt, vi skal i besøk og jeg sitter her med blå hjemmelagd "håndkle-turban" på hodet også tenkte jeg at jeg skal finne ut av hva jeg skal ha på meg i morgen... Vi skal nemlig ha jobbintervju i UDV for elevbedrifter så får vel se litt okei ut :)

 Felix pusen <3 ^^

Så vi blogges - kkv <3

Én kommentar

humorbloggen

19.okt.2010 kl.16:51

naturuuuruuruurururfag

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten