Det blir bare lite blogging...

Det er så utrolig mye lekser på gang for tiden, så bloggingen blir ikke akkuratt førsteprioritert... Er tentamen, fremføringer, prøver og lekser hele tiden føler jeg =/ Jaja, nå er det jo snart jul! I går var det første søndag i advent og greier. Som jeg har sagt så mange ganger før så gleder jeg meg skikkelig til jul, og jeg er sikkert ikke den eneste? Det med juleshopping, baking, ja til og med julebarnetv må vi jo prøve å få med oss, hehe :)

Veldig dårlig bilde... Men uansett så har vi begynt å pynte til jul :) Det er så koselig med alle de varme julelysene fra advensstaker og julestjerner og sånn, julestemning med en gang! En kopp te og slappe av i sofaen da så har vi det vettu.

 


* Har du begynt og pynte til jul da? :)  

3 kommentarer

siljemuffins

29.nov.2010 kl.22:14

nope, vi begynner å pynte første desember.):)

syyykt

30.nov.2010 kl.20:22

Bare adventsstaker og slike advent ting ;)

Men fra og med i morgen til 17.Desember har vi 8 prøver (inkludert tentamen) og mangee fremføringer! HELT SYYYKT!

Kristin :)

30.nov.2010 kl.20:39

Ja, det er det vi og har pyntet med da, også noe sånn skåler aktig med juletema ;) Offa... Vi har mattetentamen i morgen, da er vi ferdig med 3 av 4 tentamener, bare nynorsken igjen på fredag... Men prøver og fremføringer holder oss opptatt uansett vettu... Lykke til med prøvene da :)

Skriv en ny kommentar

Kristin :)

Kristin :)

14, Bergen

Hei :) Jeg heter Kristin og bor Bergen. Jeg blogger om det som faller meg inn, og synes alltid det er koselig med kommentarer! Enjoy! - Kristin :) bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten